MARIJA ŠERIFOVIĆ DOŽIVJELA NERVNI SLOM: Evo šta joj se sve desilo u jednom danu!

Težak dan ostao je iza Marije Šerifović, koja je u jednom danu imala dva incidenta. 
 
Prvo je na snimanju "Zvezda Granda" paničila kada je shvatila da joj je nestao telefon, a zatim je doznala da je njen vozač imao saobraćajku u njenom "Range Roveru" od 100.000 eura

Marija Šerifović je juče doživjela nervni slom! Pobjednica Eurosonga je izgubila mobilni telefon, a zatim je njen lični vozač slupao njen terenac vrijedan 100.000 eura, tvrdi beogradski Kurir.


Pjevačica je na snimanju "Zvezda Granda" pobjesnila kada je shvatila da joj je nestao mobilni telefon.

- Tokom snimanja popularnog takmičenja, u kome je članica žirija, Marija je shvatila da nema telefon, ali nije bila sigurna da li je mobilni izgubila prije ulaska u studio. Počela je da paniči jer u tom telefonu ima brojne privatne poruke i fotografije koje ne bi voljela da izađu u javnost! Digla je uzbunu, ali uzalud, jer nigdje nije mogla da nađe telefon. Međutim, nije željela da prekida snimanje da bi provjerila da li ga je ostavila kod kuće, već je, kao pravi profesionalac, ostala do kraja emisije - kaže navodno dobro upućeni izvor, na kojeg se poziva spomenuti list.

Međutim, tu nije bio kraj.

- Tokom snimanja doznala je da je njen vozač, koji ju je dovezao u studio u Košutnjaku, u povratku slupao njen "Range Rover"! Šteta je velika, a šlep-služba je morala da odveze auto na popravak.

Komentari

Noviji Stariji