DALAL NAKON DEBAKLA BOSNE NA `EUROSONGU`: Evo šta je napisala…

Uprkos velikim očekivanjima, predstavnici Bosne i Hercegovine nisu se uspjeli plasirati u finale Eurosonga u Stockholmu. Ispali su, jednako kao i, recimo, Grčka (koja je praktično stalno bila u finalima dosad), a na veliku scenu vratila se Hrvatska – nakon 7 godina Nina Kraljić odvela je Hrvatsku u završnu večer, s pjesmom “Lighthouse”.
 
U prvoj polufinalnoj večeri plasman su, uz Hrvatsku, izborile još i Rusija, Azerbejdžan, Holandija, Mađarska, Austrija, Češka, Kipar, Armenija i Malta.

Dalal Midhat Talakić iz bh. tima, jednako je razočarana kao i ostatak delegacije Bosne i Hercegovine, a na svom Fb profilu podijelila je mišljenje Poljakinje Ewe, koje očito i sama dijeli. Evo šta piše:
Dobra večer

Apsolutno se ne slažem s euro izborom. Uvijek sam voljela pjesme s Balkana koje su izvođene na Eurosongu. Zbog toga ne mogu prihvatiti ovakvu odluku. Ali Eorosong nije sve, nastavite dalje, jer ste bili sjajni. Vaša pjesma i poruka koju ona prenosi ostaje s nama. Nemojte se slomiti, jer ste večeras za mnoge ljude bili najbolji. Hvala Vam za Vaš nastup. On je bio lijep i čaroban. Evropa je previše nezrela da bi to shvatila.


Pozdravi iz Poljske
Ewa


(Doznajemo.com)

Komentari

Noviji Stariji