UEFA ZAMOLILA IGRAČE DA NE IZVODE DJECU NA TEREN


Europska nogometna federacija (UEFA) zamolila je igrače Portugala, Walesa, Francuske i Njemačke da nakon polufinalnih dvoboja na EURO-u ne izvode svoju djecu na teren.

-Ovo je Europsko prvenstvo, a ne obiteljska zabava. Stadioni nisu najsigurnije mjesto za malu djecu ako navijači počnu ulaziti na teren. To je lijepa slika, mi nismo 100 posto protiv toga, ali moramo biti oprezni-, poručio je direktor turnira Martin Kallen.


Ovaj Uefin poziv najviše je usmjeren prema reprezentaciji Walesa čiji su igrači pobjedu protiv Belgije i plasman u polufinale proslavili s djecom na travnjaku stadiona u Lilleu. Mnogi još uvijek pamte sliku Garetha Balea kako sa kćerkom Albom Violet slavi plasman u polufinale ili sliku Neila Taylora i Hala Robsona-Kanua u zagrljaju djece.

-Presretan sam što sam pobjedu protiv Belgije mogao podijeliti sa svojim najmilijima. Nisam ih vidio četiri ili pet tjedana. To je nevjerojatno iskustvo, jedan od trenutaka koje nikada neću zaboraviti-, kazao je Balen nakon utakmice protiv Belgije.


Polufinale između Portugala i Walesa igra se u srijedu u Lyonu u 21 sati, a dan kasnije je polufinale između Njemačke i Francuske u Marseilleu.

hayat.ba

Komentari

Noviji Stariji