(VIDEO) OTVORENO O SVIM POLITIČKIM TEMAMA HRVATSKE I BiH IVAN PERNAR GOST CD-a: Građani BiH su naivni, ne shvataju da njima vlada faraon

Ivan Pernar je večeras gostovao u Centralnom dnevniku na FACE TV-u gdje je pričao o brojnim stvarima o kojima se drugi političari ne usuđuju.

Na političkoj sceni Hrvatske od 2011. godine, pojavio se 31-godišnjeg Ivan Pernar, mladi aktivista, organizator prvih demonstracija u Zagrebu želeći smijeniti tadašnju predsjednicu vlade Jadranku Kosor. To je bio početak njegove vrlo bogate i interesantne karijere. Danas 31-godišnji Ivan Pernar zastupnika je Živog zida u hrvatskom Saboru ali široj javnosti poznat i po hrabrim izjavama na teme o kojima se drugi političari libe pričati.

Večeras je gostovao u Centralnom dnevniku na FACE TV-u gdje je pričao o brojnim problemima kako u Hrvatskoj tako i u BiH.

Razgovor sa Pernarom započeo je pitanjem ima li upozorenja ili poruka za svoje izjave koje iznosi u javnost na šta je Pernar odgovorio: “Imam upozorenja, ali ne bojim se ničega, život je prolazan, svi ćemo umrijeti ili od srčanog udara ili auto bombe, smrt je smrt i sve nas čeka”.

“BiH je multikulturalna država i sviđa mi se jer svaka nacija daje jedno bogastvo. Žao mi je što vaši političari prebacuju krivnju na drugi narod i tako se alibiraju od osobne odgovornosti umjesto da rješavaju probleme koje imaju. Građani su naivni i ne mogu shvatiti da ti ljudi koji ih maltretiraju 25 godina nemaju dobre namjere prema njima i model vladanja je takav da vlada taj faraon, visoki predstavnik koji je iznad svake instance vlasti i protiv volje naroda” –dodao je Pernar.

Osvrćajući se na politiku Hrvatske, predsjednicu Kolindu nazvao je masonom jer vjeruje da je član Trilaterale i da je pod utiskom Amerike te tajnog društva koje među sobom odlučuje o sudbini građana.

Za kraj poručio je svim političarima u BiH, posebno Izetbegoviću, Dodiku i Čoviću, da trebaju jedni drugima pružiti ruku pomirenja, oprostiti jedni drugima na mržnji i ići dalje graditi bolju budućnost.

U razgovoru za Centralni dnevnik Pernar osvrnuo se na brojna aktuelna pitanja o Americi, Rusiji, Evropskoj uniji, prijetnjama, strahu…pogledajte video u prilogu.
VIDEO:

(bhmagazin.org)

Komentari

Noviji Stariji