De Laurentiis o večeri s Ibrahimovićem: Drugačiji je nego na terenu, želim...

Ibrahimović se posljednjih sedmica povezuje s prelaskom u brojne svjetske klubove, najviše se pisalo o Boci Juniors, zatim Napoliju, Fiorentini, čak i Manchester Unitedu koji je poslao poruku bivšem igraču da se jasno oglasi ukoliko ozbiljno želi da se vrati u crveni dres, ali još uvijek nije poznato gdje će zaigrati kada mu istekne ugovor s LA Galaxyjem.

Posljednjih dana sve glasnije se priča o njegovom angažmanu u Napoliju gdje bi opet sarađiovao s Carlom Ancelottijem o kojem ima vrlo visoko mišljenje, a da u svemu ima istine, potvrdio je i predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis.

"Ibrahimović mi je prijatelj prije svega, upoznao sam ga kao jednu sasvim običnu osobu u Los Angelesu, proveli smo nekoliko dana u druženju s porodicama, a moram reći da je on potpuno drugačija osoba od one na terenu", rekao je De Laurentiis.

Nakon toga predsjednik Napolija je kazao kakve su šanse da Ibrahimović jednog dana zaigra u dresu Napolitanaca.

"Želja mi je da dođe u Napoli, ali to ne zavisi samo od nas i on će tu odigrati glavnu ulogu. Već dugo se priča o tome, ali moram reći da sve ima svoj put", kazao je De Laurentiis.

Ibrahimović je do 1. januara vezan ugovorom za LA Galaxy, nakon čega će postati slobodan igrač.
 
 
(klix.ba)

Komentari

Noviji Stariji