Navijačima BiH 3.800 ulaznica po cijeni od 20 eura


Navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine za sljedeću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine protiv Belgije, 7. oktobra u Briselu, dobit će 3.800 ulaznica po cijeni od 20 eura.
U pregovorima Nogometnog saveza BiH i Belgijske asocijacije, dogovoreno je da prodaju ulaznica za naše navijače vodi naša kuća fudbala.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme...) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica najkasnije do 22. septembra 2016. godine putem email adrese ticketing_belgium_bih@nsbih.ba.

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije svog pasoša i spiska navijača.

Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju pasoša predstavnika grupe, te spisak svih navijača s datumima rođenja, brojevima pasoša i mjestima prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji.

Nadležna služba NSBiH razmotrit će sve aplikacije do 27. septembra godine, kada će započeti prodaja ulaznica, a svi oni čije aplikacije budu prihvaćene, bit će o tome obaviješteni.

Prodaja ulaznica bit će realizovana neposredno na blagajni NSBiH ili dostavljanjem na adresu.

Izvor: avaz.ba

Komentari

Noviji Stariji